fbpx
loader image
София, бул. Гоце Делчев бл. 102  Call: +359898770352  Email: sapb1@eltrade.com

ЕЛТРЕЙД лицензира SAP Business One по Наредба Н-18

ЕЛТРЕЙД лицензира SAP Business One по Наредба Н-18
17.09.2019 Administrator

Като доставчик и интегратор за България, “Елтрейд“ адаптира успешно към Наредба Н-18 ERP софтуера за малък и среден бизнес SAP Business One, разработен от световния лидер в продажбата на софтуерни приложения SAP. 

Компанията ни е първата, успяла да лицензира продукт на SAP съгласно промените в Наредба Н-18, която въведе нови изисквания към софтуерите за управление на фискалните устройства в търговските обекти.

Напомняме, че съгласно новата наредба всички търговски обекти, които използват СУПТО, трябва да го приведат в съответствие с нормативните изисквания, като след крайния срок софтуерът трябва да управлява всички фискални устройства в търговския обект.

1 коментар

  1. Илиян Николов 1 година преди

    Здравейте,
    Изпозвам SAP Business One, фирмата се занимава с продажби на рециклирани автомобилни части, като броя на артикулите е под 10 ( рейки, помпи, дюзи, компресори ) ; Фирмата оперира в 10 държави в рамките на Европа и всяка една от тях работи със SAP; съответно може да се гледа наличност, цени и т.н. Въпроса ми е имате ли готов вариант, с който да отговарим на изискванията на НАП в рамковия срок, като продължим да ползваме съотвтния софтуер. И ако не, можете ли да предложите решение.

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

bg_BGBulgarian
en_GBEnglish bg_BGBulgarian