fbpx
loader image
София, бул. Гоце Делчев бл. 102  Call: +359898770352  Email: sapb1@eltrade.com

Кога ви е необходима ERP система?

 • По-трудно упражнявате контрол над бизнеса си, защото данните ви са разпръснати в несвързани помежду си системи.
 • Налага се да взимате бързи решения, но ви липсват инструменти за събиране и анализиране на информацията в реално време.
 • Разходите за допуснатите грешки се увеличават със смущаващи темпове.
 • Губят ви се документи, данни се дублират, защото документацията ви се събира в различни програми.
 • Темпът на растеж на вашия бизнес се забавя.

Дори ако в момента не мислите, че имате нужда от ERP, но планирате да развивате бизнеса си, много по-лесно е да поставите основата сега, отколкото да се опитвате да внедрите ERP, когато кашата се задълбочи.

SAP Business One - Нищо не може да ни спре!

SAP Business One е цялостно интегрирано ERP решение за управление на бизнеса, достъпно и лесно за използване, създадено специално за малки и средни предприятия.
SAP Business One е решение, което оптимизира ключови процеси – от счетоводство и CRM, до управление на складовите запаси и веригата за покупки и продажби. Всички ключови бизнес области са интегрирани, за да осигурят ясна видимост за целия бизнес. Чрез организиране на данните в едно централизирано място, се осигурява достъп до критична информация в реално време за вземане на бързи и информирани решения.
SAP Business One е надеждно и доказано решение, чиято функционалност спомага за трансформиране на бизнеса чрез използване на информация – за да се увеличи ефективността на работата, за достигане до нови клиенти и за постигане на печеливш растеж.
SAP Business One се ползва с доверието на повече от 50 000 фирми в 150 страни.

Имате ли нужда от ERP? Направете тест и проверете сега!

Защо да изберете SAP Business One

 • Получавате цялостен контрол върху бизнес процесите, съобразен с най-добрите практики в управлението на малки и средни предприятия в Европа и Северна Америка.
 • Решението лесно се интегрира с ERP системите на чуждестранните компании, което е важно за чуждите инвеститори и партньори, следователно се превръща във ваше конкурентно предимство на международните пазари.
 • В SAP Business One е включен богат инструментариум за събиране на статистически данни и анализи в реално време.
 • Чрез SAP Business One цялата документация се събира в една програма, което премахва възможността за загуба на документи и информация.
 • Продуктът е съобразен със спецификите на вашия бизнес и се предлага на достъпна крайна цена.
 • Георги Ласин
  Георги ЛасинТехнически директор, Фродексим Трейд ООД

  ★ ★ ★ ★ ★

  "“SAP Business One ни помага да постигнем високи цели с помощта и на компетентни интегратори. Бих го препоръчал на фирми, които имат за цел да автоматизират процеси, да разширяват бизнеса и да подобрят обслужването на клиенти си”

  Виж повече
 • Нели Ваньова
  Нели ВаньоваАдминистративен директор, ЙОВ България ООД, част от Аксел Джонсън Интернешънъл

  ★ ★ ★ ★ ★

  "“SAP Business One за нас представлява ново поколение съвременна система, която дава възможност да упражняваме мониторинг върху ключовите показатели за успех и индикатори за ефективност, да планираме по-акуратно, да предоставяме по-бърза и качествена услуга. Съвместното ни партньорство благоприятства реализирането на нашите стратегии и подсилва имиджовото ни позициониране. ”

  Виж повече
 • SnapDrive
  SnapDriveCLIENT

  ★ ★ ★ ★ ★

  "Snap Drive е норвежка компания, която предлага автосервизни услуги. Фирмата оперира с 21 сервиза и се нуждае от напълно интегрирана система, която да предостави цялостен поглед върху организацията - от поръчки на клиенти до обслужване на партньори. Внедряването на SAP Business One осигурява на компанията повече контрол върху бизнеса и удоволетвореност.

 • QALO
  QALOCLIENT

  ★ ★ ★ ★ ★

  "QALO е американска компания, лидер в изработката на функционални сватбени пръстени. Компанията избира ERP решението SAP Business One, за да постигне експоненциален ръст на продажбите си на едро,да оптимизира електронната си търговия и да подобри качеството и бързината на свойте услуги.QALO целят да се превърнат в символ на отдаденост към работата, като предлагат иновативни продукти и първокласно обслужване на клиентите."
 • Pawel Kaczkowski
  Pawel KaczkowskiCIO, Dr. Freist Automotive GmbH (DFA)

  ★ ★ ★ ★ ★

  "Независимо дали е в производството, в планирането на производството или в цялата логистика - поради be.as и SAP Business One, ние сме в състояние да автоматизираме всички устойчиви основни бизнес процеси, които автомобилният доставчик може просто да използва, за да спести време и пари, или да осигури конкурентни предимства.С помощта на SAP Busieness One улеснихме процесът на работа за нашите служители, което даде свойте резултати."