fbpx
loader image
София, бул. Гоце Делчев бл. 102  Call: +359898770352  Email: sapb1@eltrade.com

SAP Business One

Ние сме Елтрейд и внедряваме SAP Business One

Засилете контрола над своя бизнес със софтуер за управление на бизнеса SAP Business One, проектиран да расте заедно с вас. Оптимизирайте ключовите процеси, получавайте повече информация за вашия бизнес и вземайте решения, базирани на информация в реално време – така че да може да осъществите доходоносен растеж.

Преимущества на продукта

Покупки и продажби 100
Управление на склад 100
CRM 90
Производство 80
Човешки ресурси 70
Счетоводство 100
Планиране и Прогнозиране 100

 

SAP Business One модули

Счетоводство и финансово управление

Автоматизиране и рационализиране на финансовото управление със SAP Business One, който интегрира всички ваши счетоводни дейности в едно решение. Пригответе се да намалите грешките, да подобрите маржовете и да стимулирате вземането на по-изгодни решения.

Управление на връзки с клиенти (CRM)

Интегрираните CRM инструменти поддържат актуални всички контакти, клиенти, продажби, услуги и маркетингови дейности – от управление на кампании, през проследяване на нови клиенти, до  история на дейностите на съществуващите.

Преообразувайте повече контакти в клиенти, поддържайте клиентите доволни и увеличете максимално приходите.

Управление на продажбите

Превръщането на потенциалните клиенти в продажби е жизнената сила на прихода на вашата компания. Трябва да следите всички клиенти, за да видите потока от продажби като цяло и да управлявате организирано всяка една продажба. SAP Business One ви предоставя платформата за управление на продажбите, в която вашите екипи имат достъп до пълни и актуални данни.

Управление на склад

Управление на запасите в множество складове, в реално време. Софтуерът SAP Business One може да ви помогне да проследявате и записвате движенията на стоките, да оптимизирате нивата им, да подобрите навременната доставка и да не достигате до положение на недостиг в склада.

Покупки

Намерете нови начини за спестяване чрез оптимизиране на целия процес на покупка – от планиране и създаване на поръчки до избор на доставчик, фактуриране и плащания.

Справки и анализи

Получавайте отговори на най-належащите въпроси в реално време – с бърз и лесен достъп до интуитивна бизнес информация (BI), анализи и отчитане. Направете отчет и анализи  една стъпка по-напред със SAP HANA, който дава възможност на бизнеса да обработва огромни количества данни с бърза скорост.