fbpx
loader image
София, бул. Гоце Делчев бл. 102  Call: +359898770352  Email: sapb1@eltrade.com

Цялостно решение за растеж на бизнеса

Цялостно решение за растеж на бизнеса
20.08.2019 Administrator

Как SAP Business One осигурява на малките и средните фирми по-добър шанс за изява на пазара

Навременната и надеждна информация е основата за успешното управление на всяка компания. Мениджърите постоянно се сблъскват с нови спешни задачи и проблеми, изискващи пряко участие или координация. Решенията трябва да се вземат все по-бързо, а разходите за допуснати грешки нарастват.

Практиката показва, че в много компании се използват остарели и несвързани помежду си информационни системи, в резултат на което върху мениджмънта се стоварва поток от ежедневна информация, неструктуриран и често без значение.

Как да упражняваме пълен контрол над бизнеса си и да взимаме правилните решения, за да растем?

Отговорът е – като внедрим SAP Business One – система за управление на бизнеса, разработена от световния лидер в продажбата на ERP системи SAP.

SAP Business One, чийто ексклузивен партньор за България е „Елтрейд“, е предназначено за малки и средни предприятия и съчетава най-модерните технологии с бързото им и лесно внедряване и използване.

Решението оптимизира ключовите процеси в компанията – от счетоводство и CRM до управление на веригата за доставки, като съчетава опита на хиляди успешни компании. Това позволява на ползвателя на системата да използва готови решения, тествани от световната практика.

Какво представлява SAP Business

SAP Busines Ones One е цялостно и интегрирано ERP решение от световна класа за решаване проблемите на малкия и средния бизнес, насочено към пълната интеграция на всички процеси в компанията и като резултат – към нейния растеж.

SAP Business One е създадено за фирми, които са надраснали своите счетоводни или информационни системи и търсят интегрирано решение за управление на целия си бизнес.

Отличителна черта на SAP Business One е пълната интеграция на всички функционални компоненти. Решението обхваща почти всички аспекти на бизнеса, включително финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношенията с клиентите.

Интуитивният интерфейс осигурява незабавен достъп до важните за бизнеса данни в реално време, за да могат мениджърите уверено да вземат информирани решения.

Какво ви дава SAP Business One

  • Единен източник на информация за вземане на решения и контрол

Колкото повече расте вашата фирма, толкова по-трудно става да следите общата картина, особено когато информацията се съхранява в различни системи и формати и се събира чрез отделни приложения. SAP Business One автоматично ви държи на вълната на проблемите, които изискват решителни действия, чрез сигнали, базирани на информационни потоци.

Действайки бързо и взимайки решенията на базата на информация, достъпна в реално време, можете да постигнете по-добри финансови резултати, да идентифицирате нови възможности за развитие и да съсредоточите ресурси в най-важните направления.

  • Гъвкаво решение, което се адаптира към нуждите на вашия бизнес

Времето на големите тежки ERP системи, разработвани специално за нуждите на конкретни индустрии, отмина. Свидетели сме на преминаване към модулен принцип на предлагане на софтуера за управление на бизнеса, налаган от водещите доставчици на такъв род решения.

Всеки бизнес е посвоему уникален, затова SAP Business One е разработено  като гъвкаво решение, което може да отговори на специфичните особености и потребности на компанията. В зависимост от възможностите то може да се разгърне на фирмения сървър или в облак, достъпен по всяко време и от всяко място през мобилно устройство.

  • Пълен контрол над вашите финанси

SAP Business One ви позволява да автоматизирате рутинните счетоводни задачи, по-лесно да управлявате взаимоотношенията с банките и паричните потоци, да следите бюджетите си и да сравнявате текущите спрямо плановите показатели, за да разберете къде се намира бизнесът ви в определен момент.

  • Инструменти за повишаването на клиентската лоялност

SAP Business One осигурява комплексен подход в работата с потенциални и съществуващи клиенти, позволявайки по-добре да се идентифицират техните потребности, за да им се отговори с оптимални предложения. По този начин можете да превърнете бързо потенциалните клиенти в реални, да увеличите стойността на продажбите си и да повишите общото ниво на клиентска удовлетвореност.

Колко струва SAP Business One

Специално разработена за малки и средни фирми, системата е със сравнително ниска себестойност. Ценовите параметри зависят от ред фактори, включително вида на лиценза, броя и типа на ползвателите, формата на внедряване (в облак или локално), поддръжката, нуждата от обучение.

Компанията може да започне с използването на стандартен минимален набор от функционалности. Растежът на бизнеса не изисква да се правят нови инвестиции в разработка, тъй като необходимите инструменти са вече включени в системата. Наборът от настройки позволява да се разширят нейните възможности, без да се прибягва до услугите на програмисти.

Защо да изберете SAP Business One

  • Получавате цялостен контрол върху бизнес процесите, съобразен с най-добрите практики в управлението на малки и средни предприятия в Европа и Северна Америка.
  • Решението лесно се интегрира с ERP системите на чуждестранните компании, което е важно за чуждите инвеститори и партньори, следователно се превръща във ваше конкурентно предимство на международните пазари.
  • В SAP Business One е включен богат инструментариум за събиране на статистически данни и анализи в реално време.
  • Чрез SAP Business One цялата документация се събира в една програма, което премахва възможността за загуба на документи и информация.
  • Продуктът е съобразен със спецификите на вашия бизнес и се предлага на достъпна крайна цена.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*